Omslag PITCH

Het Boek

De markt is continue aan het veranderen. Wat een constante is, is dat er opdrachten moeten binnen komen om verder te komen. Je probeert je meerwaarde te laten zien op papier en in presentatievorm bij mensen die jou misschien nog nooit eerder gesproken of gezien hebben. Wij, Rick Willemsen en Alette den Exter, helpen (zelfstandige) professionals zichzelf, hun product, dienst of organisatie op een overtuigende manier te verkopen in een krachtige pitch. Daarvoor schreven we het boek ‘PITCH! Van elevator tot aanbesteding’ en geven we workshops.

In dit boek begeleiden we je in vijf stappen naar een succesvolle pitch.
Van het denkwerk naar het uitschrijven van je pitch, meer impact aan je pitch toevoegen, het oefenen en het omgaan met zenuwen.

Daarnaast vind je in dit boek een bijzondere pitchvorm: de aanbestedingspitch. Bijzonder, omdat deze grotendeels schriftelijk plaatsvindt en daardoor aan andere eisen moet voldoen dan de mondelinge pitch.

 

Bestel het boek PITCH! Van elevator tot aanbesteding bij bol.com                     

Bestel het boek PITCH! Van elevator tot aanbesteding bij managementboek.nl

 

Zo wordt jezelf leren verkopen leuk!

Wat een gaaf boek! Lekker praktisch, vlot geschreven en uitnodigend. Vooral de filmpjes in (!) het boek die de inhoud ondersteunen terwijl je leest, zijn enorm inspirerend en verhelderend. Wat mij betreft is het meer dan een opsomming van waardevolle tips en do’s & don’ts. Het doordringt mij opnieuw van het belang dat het ‘waarom’ van mijn verhaal essentieel is. De helderheid, houvast en kracht die dat oplevert maken het pitchen minder eng om te doen. En het vergroot de impact op mijn publiek. Een absolute aanrader voor iedereen die opziet tegen ‘zichzelf verkopen’.

(B.E. de Haan, op managementboek.nl)